همشهری آنلاین: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: نگرانی آقای مصری، حوزه سلامت نیست بلکه نگران منافع تامین اجتماعی است چون خودشان از مجموعه تامین اجتماعی هستند و زمانی وزیر رفاه بوده است و دغدغه آن سازمان را دارد.

نماینده مجلس شورای اسلامی

به گزارش وبدا، دكتر محمد حسين قرباني، در واکنش به اظهارات اخیر آقای مصری در خصوص طرح تحول سلامت و اعتبارات آن گفت: آقای مصری به سازمان تامین اجتماعی دلبستگی دارد،ايشان نگران منافع تامين اجتماعي است.

وی با اشاره به سخنان این نماینده مجلس مبنی بر اینکه طرح تحول سلامت در هیچ قانونی نبوده است، اظهار داشت: ایشان کم‌لطفی می‌کند و یا مطالعه نکرده است زیرا در قانون برنامه پنجم توسعه، ارتقای سلامت به صراحت ذکر شده و یکی از افتخارات دولت یازدهم، توجه به سلامت و قرار دادن این حوزه از اولویت سیزدهم در دولت‌های گذشته به اولویت دوم بوده است.

دکتر قربانی طرح تحول سلامت را شفاف و از تاکیدات مقام معظم رهبری و رییس جمهور عنوان کرد و گفت: مجلس قبل برای کمک به اجرای بهتر طرح تحول سلامت، یک درصد مالیات بر ارزش افزوده و 10 درصد هدفمندی یارانه‌ها را تصویب کرد و عنوان کردن این موضوع که طرح تحول سلامت در قانون نوشته نشده است، کم لطفی آقای مصری است.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در مجلس به سخنان غیر کارشناسی توجهی نداریم و باور داریم که یکی از بزرگترین اقدامات دولت‌ها پس از انقلاب اسلامی، اجرای طرح تحول سلامت بود که در قالب آن، حدود 12 میلیون نفر بیمه شدند، پرداختی از جیب مردم کاهش یافت، رضایتمندی نسبی در بین عموم مردم ایجاد شد، خدمات بهداشتی و درمانی در سراسر کشور توسعه یافت، دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی افزایش چشمگیری یافت که این‌ها آورده‌ها و عملکرد طرح تحول سلامت است و نمی‌توان با یک نگاه خاص سیاسی، تمام خدمات طرح تحول سلامت را نادیده گرفت.

دکتر قربانی اظهار داشت: طرح تحول سلامت در دل مردم امیدی را به وجود آورد و به استمرار آن باور و اعتقاد داریم و اینکه دولت نتوانست در این طرح به تمام تعهدات خود عمل کند، بحثی کارشناسی است و آقای مصری در جریان بسیاری از واقعیت‌های روز نیست و یا در مورد آن مطالعه نکرده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تعرفه پزشکی در بخش خصوصی و دولتی تا قبل از طرح تحول سلامت، فرسنگ‌ها فاصله داشت و در بخش دولتی، تمایل به ارائه خدمات اندک بود و نیروهای تخصصی، به سمت بخش خصوصی می‌رفتند و بیماران که از درمان در بخش دولتی ناامید بودند، به ناچار فرش زیر پای خود را می‌فروختند و برای درمان به بخش خصوصی مراجعه می‌کردند ممکن است در حوزه درمان در طرح تحول سلامت، اشکالات و ضعف‌هایی وجود داشته باشد که باید این مشکلات را برطرف کرد ولی اجرای این طرح از افتخارات نظام است.

دکتر قربانی تاکید کرد: مسئولان تامین اجتماعی برای ما شفاف سازی کنند که سهم نه بیست و هفتم از حق بیمه کارگران زحمت‌کش و نیازمند توجه، در چه محلی هزینه می‌شود؟ ما دعوایی نداریم و طرفدار تامین اجتماعی هستیم که باید از آن صیانت شود.

وی با بیان اینکه متولی درمان در کشور، وزارت بهداشت است، یادآور شد: مردم از تامین اجتماعی و وزارت رفاه، انتظار درمان ندارند و نمایندگان مجلس در صورت مشکلات درمانی در کشور، از وزیر بهداشت توضیح می‌خواهند نه وزیر رفاه. نگاه افکار عمومی به وزارت‌بهداشت، دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌های تابعه آن است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: در حال حاضر حدود 90 درصد از کارگران مظلومی که برخی افراد، سنگ آنها را بر سینه می‌زنند، از بیمارستان‌های دانشگاهی وزارت بهداشت خدمات مورد نیاز خود را دریافت می‌کنند اما پول آنها دست تامین اجتماعی است و آیا این منابع، در حوزه درمان کارگران هزینه می‌شود؟

کد خبر 354589

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha